avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... AGRESARE LA LOCUL DE MUNCA FIZICA SI VERBALA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

AGRESARE LA LOCUL DE MUNCA FIZICA SI VERBALA

Buna seara, Am 23 de ani si sunt intr-o sitatie foarte incurcata.Astazi am avut un incident la locul de munca.Am fost agresata fizic si verbal acolo unde lucram de trei ani de zile de fata cu tot personalul din firma.S-a intamplat la ora 20.00 , maine dimineata voi merge la medicul legal pentru ca am fost lovita in fata si mi-a curs si sange din nas.Voi depune si plangere la politie.Problema este ca patronii sunt foarte sus pusi si au pile peste tot.Ce se poate face cand esti asa de mic si nu ai nici o sansa in fata lor? Imi este frica ca voi pati ca altii care au trecut prin aceeasi situatie iar vinovatii nu au patit nimic.Mentionez ca salariul nu l-am primit din luna ianuarie iar ei mi-au zis sa nu indraznesc sa calc prin firma sa cer vreun ban.
Sau ce fac daca cei care au fost de fata nu vor sa depuna declaratie ca martor pentru ca inca lucreaza in firma aia ? Credeti ca am vreo sansa? Va rog sa ma ajutati macar cu un sfat pentru ca am mare nevoie de ajutor...Va multumesc din suflet.
Ultima modificare: Vineri, 19 Februarie 2010
ContSters130146, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:44, 1 Aprilie 2010
Probabil ca anchetatorul,vrea sa "rezolve" repede cauza prin impacarea partilor sau poate avea alte interesee,dar acestea,nu sunt decat supozitii,
Pe de alta parte,daca credeti ca amchetatorul v-a dezavantajat in vreun fel si puteti dovedi aceasta situatie,mergeti cu memoriu la seful ierahic al acestuia in audienta.
"Detectorul de minciuni" nu este o proba si deci nu se admininistreaza in instanta.
Folosirea acestui aparat se poate face doar cu acordul partii care este"verificata" si nu poate constitui o proba ,decat daca rezultatul poate fi coroborat cu alte probatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie politie pentru inselaciune ancaiftode ancaiftode Ieri am fost la politie sa depun o reclamatie/plangere pentru inselaciune. Dl agent sef mi-a spus ca nu am probe pentru a dovedi acest lucru (nu ma martori ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru furt mireya mireya Buna ziua.Sotul meu a lucrat la cineva si in acest timp i s-a spart baraca patronului in care avea depozitate sculele si i s-a furat o bormasina.Necazul e ca ... (vezi toată discuția)
Refuz recoltare probe biologice adicuculici adicuculici Buna ziua.am si eu cateva intrebari legat de o problema delicata. Intr-o noapte ma oprit politia locala si de aici a inceput circul.Agentul a vrut sa imi dea ... (vezi toată discuția)