avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Penalitati vechi > 10 ani
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Penalitati vechi > 10 ani

Dupa cat timp mi se acorda penalitatile la restanta pe care o am ?
Se calculeaza de atunci de cand am restanta sau este o limita ( 2 - 3 ani ) ?

Mentionez ca penalitatile sunt la asociatie de locatari. Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 19 Februarie 2010
Mariannn, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters62736 , utilizator 22:52, 19 Februarie 2010
daca vroiam sa ma informez asupra prescriptiei, puteti fi sigura ca gaseam imediat aceasta informatie cu ajutorul gagal, goagal, gugal, ca pentru asta mi-am pus internet de fapt ... pentru informare. dar cum nu am de gind sa devin birou de informatii, ma limitez doar la a da scurte informatii din ceea ce cunosc.
informatiile pe care le-ati furnizat ii sint necesare initiatoarei topicului si eu i-am dat numai niste puncte de start in cautari, ca stie de ce anume are nevoie si cu ce anume au gresit cei de la asociatie (ma refer in primul rind la depasirea cuantumului datoriei de catre penalitati, ceea ce este ilegal)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stingerea penalitatilor dupa o perioada de 3 ani tudorelburlui tudorelburlui Am o suma mare de dat la intretinere . Suma s-a acumulat pe o perioada de 5 ani timp in care nu am primit nici o instiintare si nici nu am fost data in ... (vezi toată discuția)
Penalitati la intretinere MARIA343 MARIA343 Buna seara In luna martie 2012 aveam restanta la intretinere x lei .Am achitat in luna octombrie o suma y ajungând la zi cu plata ... (vezi toată discuția)
Plata penalitati intretinere sarabanda sarabanda 1. in 2010 am aflat ca avem penalitati din calculate din 2002 - asta cand ne-am dus sa cerem adeverinta in vederea vanzarii si sa platim sumele datorate la ... (vezi toată discuția)