Faptele pe scurt
- in 1959 parintii mei,in prezent decedati, figurau cu suprafata x in registrul agricol
- in 1959 fiul lor, in varsta de 13 ani, constrans de tortionari, in numele parintilor a completat o cerere de inscriere in colectiv dar cu x-y teren
- in 1991 parintii au cerut reconstituirea dreptului de proprietate cu x teren deci cu cat figurau in registrul agricol
- in 2002 au primit 2 titluri de proprietate care insumate dau x teren dar fara respectarea vechilor amplasamente in principal la capitolul intravilan, pentru care am inclusiv act vanzare-cumparare.
Intentionez sa revendic terenul din intravilan invocand faptul ca nu au fost inscrisi in colectiv cu x-y teren si deci ca in mod abuziv comisia locala a eliberat titlul de proprietate altor persoane. Ca baza intentionez sa invoc legea astfel: sunt lovite de nulitate absoluta urmatoarele acte: actele de reconstituire si constituire a dreptului de proprietate in favoarea altor persoane asupra terenurilor proprietarilor care nu au fost inscrisi in CAP Cine imi poate spune daca ma orientez bine. multumesc anticipat
~ final discuție ~