Eu si sotul meu am hotarat ca nu mai putem convietui si am hotarat sa divortam amiabil.Precizez ca avem 2 copii minori 9 si 12 ani,ar trebui sa facem o intelegere amiabila pentru acest lucru?Se poate fara prea multe infatisari
divort amiabil da insa nu divort cu acordul partilor pentru ca aveti copii.
dupa depunerea cererii de divort de catre unul dintre soti sau de catre ambii,instanta va solicita autoritatii tutelare sa faca o ancheta sociala iar la urmatorul termen daca mai luati si 2 martori care sa sustina ca nu mai puteti convietui judecatorul va poate divorta
buna seara
divort pe culpa comuna cu nemotivarea hotararii ,stabiliti de comun acord in ce priveste incredintarea minorilor si pensia de intretinere care cum va plati care cum va creste copii cu doi martorii si ancheta sociala si daca dati dovada de intelegere si interes c minorilor sa le fie bine si trauma sa fie cit mai mica instanta va lua act de intelegere pe capatul de cerere al div si cel al ncredintarii si va audia doi martorii pentru incredintare si se va termina in 3 termene daca aveti noroc .
ok, bafta aveti grija la redactarea cererii ...cit mai complet si concret
av daniela
Divort
ContSters135607
sotia cere divortul eu am o alta relatie cu o alta persoana sant de acord ce trebuie sa fac avem 2 copii minori gemeni au 14 ani si vrea sa stea cu mama lor ... (vezi toată discuția)