avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

BUNA SEARA,AS DORI SA STIU DACA EU AM FOST ANGAJATA IN 2004, BENEFICIEZ DE ART 61 DIN CONTRACTUL COLECTIV LA NIVEL NATIONAL 2007-2010,PENTRU A BENEFICIA DE CONCEDIU FARA PLATA PENTRU INGRIJIREA COPILULUI DUPA CEI 2 ANI.VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 22:45, 19 Februarie 2010
Orice salariat care a avut contractul individual de munca suspendat pentru CIC, poate cere angajatorului concediu fara plata inca 1 an pentru ingrijirea copilului, pana cand acesta va implini 3 ani.
Depuneti o cerere la sediul angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca dupa intoarcerea din concediul de crestere a copilului pana la 2 ani sa fii concediat? ramyra ramyra M-am intors din concediul de crestere copil pana la 2 ani in ziua cand copilul meu a implinit 2 ani. Am facut analizele medicale si psihologicul inainte cu ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata rbt rbt Buna seara,as dori sa stiu si eu cum imi pot lua concediu fara plata dupa cei 2 ani de crestere a copilului, inca 1 an pentru a asta cu el? Se poate si daca da ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata dupa cel de ingrijire copil caliopeta caliopeta Buna ziua, as dori sa stiu daca dupa incetarea concediului de ingrijire copil - 2 ani ,persoana poate beneficia ,la cerere pana la implinirea ... (vezi toată discuția)