avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executarea unui imobil pt credit restant
Discuție deschisă în Executare silită

executarea unui imobil pt credit restant

varul meu a girat cu apartamentul pe cineva. tipul a amai facut un credit dar fara ipoteca. acum are restante la ambele credite, si firma recuperatoare vrea sa i execute apartamentul varului meu pentru ambele credite. se poate cumula restantele a doua credite si sa se execute un imobil cu care sa girat doar la unul din ele?
Cel mai recent răspuns: vera.sandu , utilizator 23:19, 19 Februarie 2010
multumesc pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare! Kathleen Kathleen Sunt in vanzare cu apartamentul. Am primit un avans pe apartament si am fost la notar pentru a intocmii un Antecontract ,fiindca cumparatorul vrea sa puna in ... (vezi toată discuția)
Credit in franci elvetieni nepartajat, amenintare de executare imobiliara victor77 victor77 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat referitor la urmatoarea problema: sunt divortat de curand si am impreuna cu fosta sotie un credit in franci ... (vezi toată discuția)
Consecinte asupra girantului unei linii de credit pt firma alinabur alinabur Buna seara! as dori sa aflu ce se intampla atunci cand o persoana garanteaza sau gireaza cu un bun(cu un apartament proprietatea girantului) pt o linie de ... (vezi toată discuția)