avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie

Pot sa fiu data in judecata pentru neplata unei facturi cu o suma relativ mica catre o firma cu care eu nu am incheiat un contract semnat......am aflat de firma respectiva prin intermediul unui pliant publicitar
Cel mai recent răspuns: camirus , utilizator 12:55, 20 Februarie 2010
ca sa va faca un proces, mai intai trebuie sa demonstreze cu un act...ceva factura, chitanta.
numai cu aceea proba, poate sa se ridice cu pretentii.
acea factura sau chitanta poate fi,de exemplu cuponul cu care am platit la posta o factura anterioara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am am aflat foarte recent ca am fost dat in judecata ... ProcesRCSRDS ProcesRCSRDS Buna ziua! Am am aflat foarte recent ca am fost dat in judecata de catre RCS RDS pentru neplata ultimelor 3 facturi si nepredarea echipamentului dintr-un ... (vezi toată discuția)
Onorariu pagina traducere autorizata de mj (fara contract civil) ContSters83715 ContSters83715 Am initiat o actiune pe civil pt pretentii fata de un numar de x pagini de traduceri autorizate care nu mi-au fost platite, credeti ca am dreptul sa cer un ... (vezi toată discuția)
Operatiune financiara pe timpul suspendarii firmei muzu muzu Buna ziua, Va rog sa-mi oferiti o solutie la urmatoarea problema. Am suspendat activitatea la firma si in aceasta perioada am primit o somatie de la o firma ... (vezi toată discuția)