avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie cresterea copilului

buna ziua,
as vrea sa va intreb daca sotia poate beneficia de Indemnizatia pt. cresterea copilului daca este angajata de pe 7 octombrie 2009 si ar trebui sa nasca pe 20-25 septembrie,
va multumesc

Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Februarie 2010
sorintudor, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 08:38, 21 Februarie 2010
Da veti beneficia pentru ca anterior o sa aveti concediu pre si postntal astfel ca nu este nici o problema cu privire la cele 12 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditiile acordare indemnizatie crestere copil alinaiordache alinaiordache buna,numele meu este Alina,am 24 de ani si am si eu mare nevoie de ajutor : in momentul acesta nu lucrez si nu beneficiez nici de ajutorul de somaj.atat eu cat ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal Suba123 Suba123 sunt angajata din 25 octombrie 2012,iar in 12 noiembrie 2012 am ramas insarcinata. la firma la care am lucrat inainte de ceea de acum,mi-am depus demisia pe 4 ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate bulimargiulia bulimargiulia buna ziua,as avea si eu o intrebare despre concediul de maternitate....sunt insarcinata si treb sa nasc prin septembrie,eu sunt angajata la o firma,din luna ... (vezi toată discuția)