avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare drepturi salariale si garantie de la o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare drepturi salariale si garantie de la o societate in insolventa

Tatal meu este angajat la o firma de constructii de 10 ani ca sef statie betoane si gestionar nu si a mai primit drepturile salariale de vreo 8 luni avand si sumele oprite ca garantie de recuperat.patronul i a spus ca firma va intra in insolventa si ca au si ei de recuperat bani de la alte firme care intra in insolventa intrebarea mea este banii rezultati din faliment insolventa banii astia care mai raman unde se duc cu prioritate la 1 salariati, 2 stat, 3 firmele la care are datorie firma va multumesc anticipat
Ordinea in caz de faliment este :salariati, creditori garantati, stat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa Igorrobi Igorrobi Buna ziua.Detin o firma care este in insolventa si as dori sa intru in faliment cu ea.In cazul acesta,bunul firmei se scoate la licitatie.Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Ordinea platilor la intrare in faliment dorel13 dorel13 In Lg85/2006,la primele 4 aliniate nu inteleg bine, asa ca va rog sa ma ajutati. La alin1: despre ce taxe,timbre si persoaneangajate in ... (vezi toată discuția)
Procedura insolventei atena1202 atena1202 In cazul in care s-a deschis procedura de insolventa, cine are prioritate in a primi banii datorati: o banca pentru creanta pe care o avea garantata sau Fiscul ... (vezi toată discuția)