avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Stabilire activitate PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Stabilire activitate PFA

Buna ziua,

As dori sa imi infiintez un PFA si am cateva intrebari:

1.Daca la infiintare PFA se pot specifica orice coduri CAEN sau acestea trebuie insotite de certificate de studii aferente?
2.As dori sa includ si CAEN 7311 - Activitati ale agentiilor de publicitate.
Se poate include la PFA acest cod?
Exista o lista de coduri CAEN care pot fi alese de catre un PFA?
3.Daca este necesara si o diploma pentru cod 7311, este de ajuns diploma de Master in e-Business la ASE-Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica economica?

Multumesc frumos.
Ultima modificare: Duminică, 21 Februarie 2010
ioanapopescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ioanapopescu , utilizator 09:26, 22 Februarie 2010
1. orice coduri, dar insotite de certificate care sa ateste pregatirea sau experienta profesionala ( a se vdea anexa la OUG 44/2008 )
2.da
2.1 nu exista o lista de coduri CAEN special destinata PFA, accesul la desfasurarea unei activitati independente ca si PFA nu este limitat decat in cazul unor activitati organizate si reglementate prin legi speciale (art 2 din aceeasi OUG)
3.da este de ajuns
Ultima modificare: Duminică, 21 Februarie 2010
mayer, utilizator
Multumesc frumos pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiinare pfa grozavesti grozavesti Buna ziua As dori sa infiintez un PFA sau II cu unul din urmatorele coduri CAEN: 7210 7222 7230 7240 7414 7487 Ce acte/certificari imi trebuie ... (vezi toată discuția)
Cod caen marketing afiliat davidw davidw Buna ziua, Am in plan sa devin PFA si am nevoie de parerea dumneavoastra pentru alegerea codului CAEN. Activitatea principala va fi marketing-ul afiliat ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa sau intreprindere individuala de catre un student? AndreeaFP AndreeaFP Buna ziua, Sunt studenta la un masterat la zi, si as dori sa-mi deschid fie un PFA, fie o intreprindere individuala, in functie de costurile si avantajele pe ... (vezi toată discuția)