#-o#-o hey there,
din experienta dvs ce sfat imi dati?!
imi place mult dreptul penal si procesual penal, doresc sa imi dau licenta in acest domeniu, consider ca sistemul juridic in RO este la pamant, nu blamez pe nimeni dar cand un individ ucide o tanara cu sange rece este scos la omor din culpa si primeste inchisoare cu suspendare atunci........iti vine greata. Ma rog, nu sunt vreun Maverick dar vreau sa schimb ceva in sensul ca legea trebuie respectata...dar ce SANSE AM EU sa devin judecator, sau procuror? Voi ce mi-ati recomanda?
2- Consilier juridic la o multinationala, sau recuperator creante...hmmm pare intradevar de vis dar ce sanse am fara experienta? ce mi-ati recomanda? parerile voastre..
3- ce pasi sa urmez sa imi formez o cariera in care respectul de sine si integrarea intro familie profesionala sa fie o certitudine....
toata stima si imi cer scuze daca am postat gresit=D>
Draga Bogdan,
Eu am trait experienta unui post de consilier juridic intr-o multinationala si nu m-a incantat deloc dpv financiar. Erau foarte zgarciti, cel putin cu juristii, desi sunt tare mari si lati si celebri. Nu dau nume, insa.
Sfatul meu este sa incerci sa te indrepti spre magistratura.
PS Ai grija la exprimare. Omorul se poate savarsi numai cu intentie. Infractiunea de omor din culpa nu exista in Codul penal roman... ;)
Avocat sau magistrat?
Alina2k
Buna ziua! Am 17 ani si de foarte mult voiam sa ma interesez de anumite lucruri legate de drept. Am trecut in clasa a11a si de 2 ani pot spune ca sunt fixată ... (vezi toată discuția)