avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme funciare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme funciare

avand titlu de proprietate din 1945 original si confirmare de la Arhiva statului doresc sa aflu daca pot intra in posesia suprafetei de pamant de pe titlu.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 19:45, 21 Februarie 2010
Daca nu ati formulat cerere la comisia locala de fond funciar, in baza legii 18/1991, 1/2000 sau 247/2005 (ultima zi 30.11.2005) si nu aveti un motiv intemeiat pentru a solicita instantei repunerea in termenul legal de depunere a cererilor, raspunsul cel mai probabil la intrebarea dvs. este nu!. Actiunea in revendicare in baza dreptului comun, fara a se fi urmat procedura prevazuta de legea speciala, este, de obicei, respinsa in instanta.
Sunt intru totul de acord cu Kyandra. Insa puteti incerca obtinerea terenului in instanta. Sansele dvs depind foarte mult de felul in care veti motiva de ce nu ati facut notificarea in baza legilor speciale!B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa imi recuperez pamantul? andrei013 andrei013 Am un pamant pe care l-a luat statul inainte de '89 ,pe care am si acte.As dori sa stiu daca pot sa il recuperez In prezent acest teren a fost vandut de ... (vezi toată discuția)
Revendicare teren costi_mbd costi_mbd am o suprafata de pamant care este administrata de Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare....ce trebuie sa fac pentru a o revendica? sau cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Obtinere titlu proprietate george82 george82 Buna ziua, Tatal meu a primit o parcela de pamant in folosinta in urma reformei agrare din 1948 si in acelasi timp a fost inscris intr-un tabel cu ... (vezi toată discuția)