avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plecarea din tara a unui minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plecarea din tara a unui minor

conform hotararii judecatoresti,sunt tutorele unui minor pe care as dori sa-l duc in strainatate la mama sa.as vrea sa stiu daca,o data ce mi-a fost incredintat de lege,am nevoie de acordul tatalui sau pentru a iesi cu el din tara.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 20:43, 21 Februarie 2010
daca nu are recunoscut bre-un drept de vizitaere, in principiu nu aveti nevoie de cord.Depinde de cum v-a fost incredintat.
nu-mi dau seama de ce a postat asa. Postez inca o data

daca nu are recunoscut un drept de vizitare, in principiu nu aveti nevoie de acord.Depinde de cum v-a fost incredintat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din tara a copilului minor HorynaGabriela HorynaGabriela Am un copil de 6 ani rezultat dintr-o relatie de concubinaj in anul 2008 printr o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila mi sa incredintat minorul ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara copil minor mihaelastela mihaelastela vreau sa merg in concediu cu copilul iar tatal nu ii da semnatura ce pot sa fac?va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
De unde pot sti ca o persoana a plecat din tara? moni1988 moni1988 As dori sa dau de mama surori mele (vitrega, doar de tata). Daca dau de mama atunci dau si de soramea. As dori sa-mi vad sora cea mai mica nu am mai vazuto de ... (vezi toată discuția)