avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partajarea bunurilor obtinute prinSRL
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partajarea bunurilor obtinute prinSRL

in timpul casatoriei am infiintat o SRL cu asociat unic, administrator fiind sotul meu.bunurile mobile si imobile dobandite prin societate,cum vor fi impartite?am drepturi egale cu sotul meu,la partaj?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 23:58, 21 Februarie 2010
nu ati precizat cine este asociatul unic.. tot sotul? bunurile firmei sunt patrimoniu distinct de bunurile comune ale sotilor care se impart.. deci bunurile firmei nu se impart intre soti, raman in firma si firma ramane a asociatului unic indiferent cine este administratorul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort+firma cammelia cammelia Buna ziua, as vrea sa stiu daca in cazul unui divort la partaj se ia in calcul firma ( cu tot ce implica o firma: bunuri mobile si imobile, profit, etc), mai ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri firma costel 3 costel 3 AM UN SRL LA DIVORT NEVASTA ARE DRUPT LA BUNURILE FIRMEI ,SE IMPART (vezi toată discuția)
Firma intra la partaj? Raduu13 Raduu13 Bună seara! În urma deteriorării iremediabile ale relațiilor conjugale, urmează să divorțăm cu soția. Din păcate, partajul probabil nu ... (vezi toată discuția)