avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partajarea autoturismului dobandit prin leassing
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partajarea autoturismului dobandit prin leassing

in cadrul SRL cu asociat unic+administrator,sotul, s-a achizitionat un autoturism in leassing.la scurta perioada, societatea nu a mai desfasurat activitate, iar ratele nu au mai putut fi platite din profitul societatiiacestea continuand a fi platite din serviciile prestate la negru,in strainatate,de catre sotie.cum se poate dovedi?ce drepturi are ea asupra masinii?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 00:31, 22 Februarie 2010
Nici un drept.
Proprietarul e firma de leasing, utilizatorul este societatea comerciala a sotului.
Nu intra in masa partajabila, nici nu puteti demonstra ca banii provin de la dvs., facturile fiind emise si platite catre/de catre societatea comerciala.
Pana nu se achita integral e a finantatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj firma laurentiu68 laurentiu68 divortul s-a incheiat ,urmeaza partajul. problema pe care vreau s-o ridic este urmatoarea: - am infintat o societate comerciala in anul 1992 fiind asociat ... (vezi toată discuția)
Partaj auto luat in leasing marius144 marius144 Va descriu pe scurt situatia: - auto luat in leasing pe perioada 2010-2014. - predat leasing in Ian 2012 de catre sot (contract de predare in trei parti: eu ... (vezi toată discuția)
Divort+firma cammelia cammelia Buna ziua, as vrea sa stiu daca in cazul unui divort la partaj se ia in calcul firma ( cu tot ce implica o firma: bunuri mobile si imobile, profit, etc), mai ... (vezi toată discuția)