avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce drepturi are in timpul casatoriei si dupa divort?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce drepturi are in timpul casatoriei si dupa divort?

daca vand imobilul detinut de mine dinaintea casatoriei,ce drept are sotul meu in timpul casatoriei si dupa divort?
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 07:30, 22 Februarie 2010
interventie moderator

@violettutza, va rog frumos sa nu mai deschideti atatea topicuri, puteti formula toate intrebarile pe care le aveti intr-unul singur si sa asteptati raspunsurile . Va rog sa folositi butonul pentru editare din primul topic deschis si sa postati toate intrebarile acolo, deoarece restul topicurilor deschise trebuie sterse. Va multumesc .
suma de bani obtinuta din vinzarea imobilului are caracter de bun propriu. daca suma de bani este folosita pentru achizitionarea altui imobil, in timpul casatoriei, acesta din urma are caracter de bun propriu si, in cazul unui divort, nu intra in masa bunurilor comune supuse partajarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere sotie in cf ContSters81838 ContSters81838 Buna ziua, In 2004 am achizitionat un teren pe numele meu (mentionez ca sunt impreuna cu sotia mea din 2002) acest teren fiind achizitionat din banii ... (vezi toată discuția)
Somaj mihal mihal buna ziua , din 5 februarie 2010 nu mai lucrez , fiind pontat ca si concediu fara salariu,iar din data de 01.04.2010 am notificarea pentru somaj. As ... (vezi toată discuția)
Provizioane pentru litigii sonia2 sonia2 Buna seara,as dori sa va spun ca sunt membru in comunitatea Dvs.(o lume atat de frumoasa de fapt)din data de 3 august 2011,cand am postat doua intrebari la ... (vezi toată discuția)