avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... expertiza
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

expertiza

Buna ziua! As dori sa stiu cui revine costul unei expertize contabile si a celei tehnice in faza de cercetare penala?
Celui care o cere sau statului?
Cel putin, la una dintre parti trebuie ar trebui sa se gaseasca o copie de pe actul de la dosar.
Partile de comun acord cu anchetatorul, au temei legal pentru reconstituirea actului lipsa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiectiuni la raportul de expertiza. cine le plateste? mari mari Buna ziua, Intr-o cauza civila s-a incuviintat efectuarea unei expertize tehnice, la cererea reclamantului. Dupa depunerea raportului de expertiza paratul a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier georgel12 georgel12 buna seara...pe data de 28.04.2012,am avut un accident de circulatie...circulam pe un drum cu prioritate,avand in auto inca 3 persoane...intr-o intersectie,un ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila in dosar penal aledical aledical Buna seara daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns . Sint cercetat intr-un dosar penal pentru delapidare pe care am recunoscuto [ autodenuti] firma a depus la ... (vezi toată discuția)