avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Ce tip de contract aleg?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Ce tip de contract aleg?

Sunt autoritate contractanta.
In cazul in care trebuie sa instalezi o retea de computere cu toate componentele aferente acestei retele ce fel de contract trebuie incheiat, de lucrari sau de servicii? Pot sa incadrez ca si contract de lucrari (conf. art 4,alin1,lit.a, Oug 34/2006-anexa 1, respectiv cod 45310000-linii, cablaje, pt telecomunicatii) ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: bianca90 , utilizator 13:32, 22 Februarie 2010
da. dupa aceea va sugerez sa incheiati si un contract de prestari servicii de intretinere a retelei de calculatoare.. mai ales ca se ele pot lucra si multi neaveniti sau rau voitori care pot bloca cumva reteaua
Multumesc foarte mult.
Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen instalare/montare sisteme audio (fara supraveghere,monitorizare) bucuresti2014 bucuresti2014 Buna ziua, Am deja o societate pe care am preluat-o si as dori, ptr ca am cereri,sa -mi activez si instalarea/montarea unor sisteme audio (fara ... (vezi toată discuția)
Mentenanta instalatie publica apa potabila alexandrust alexandrust Salutare, Am nevoie de un sfat/idee legat de administrarea, intretinerea si mentenanta instalatiei publice de alimentare cu apa potabila dintr-o ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare fond de comert bogdanmihai bogdanmihai Am o problema. Am semnat un astfel de contract dar care are o dilema si anume: punctul 5.1.2 spune ca plata se va face cand voi trece contractele pe firma lor ... (vezi toată discuția)