avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Schimbare sediu social
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Schimbare sediu social

Buna ziua , as dori si eu o informatie va rog frumos, In cazul schimbarii sediul social al unei societati dintr- un sector in altul care este intreaga procedura ce ar trebui sa depun la administratia financiara unde se duce si la sctorul din care pleaca / doar declaratia 050 e suficient.? sau si dec 010. multumesc mult pt .ajutor
Cel mai recent răspuns: iuliaspin , utilizator 13:17, 22 Februarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social (administratia financiara) Tunadro Tunadro Buna ziua! Tocmai am schimbat sediul social al firmei dintr-un sector in altul (Onrc). In urma acestei schimbari, ce mai am de facut la Administratia ... (vezi toată discuția)
Transfer firma dintr-un judet in altul danielacristea49 danielacristea49 Hristos a Inviat! Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva sfaturi legate de vechea si actuala problema a transferului unei firme dintr-un judet in altul. Acum ... (vezi toată discuția)
Mutare sediu social la adresa punctului de lucru denisaf denisaf Buna ziua, O societate din sectorul x, cu un pct de lucru(cu salariati) in sectorul y, isi muta sediul social in sectorul y, la adresa pct de lucru. Ce ... (vezi toată discuția)