avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Schimbare sediu social
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Schimbare sediu social

Buna ziua , as dori si eu o informatie va rog frumos, In cazul schimbarii sediul social al unei societati dintr- un sector in altul care este intreaga procedura ce ar trebui sa depun la administratia financiara unde se duce si la sctorul din care pleaca / doar declaratia 050 e suficient.? sau si dec 010. multumesc mult pt .ajutor
Cel mai recent răspuns: iuliaspin , utilizator 13:17, 22 Februarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social (administratia financiara) Tunadro Tunadro Buna ziua! Tocmai am schimbat sediul social al firmei dintr-un sector in altul (Onrc). In urma acestei schimbari, ce mai am de facut la Administratia ... (vezi toată discuția)
Transfer firma dintr-un judet in altul danielacristea49 danielacristea49 Hristos a Inviat! Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva sfaturi legate de vechea si actuala problema a transferului unei firme dintr-un judet in altul. Acum ... (vezi toată discuția)
Mutare sediu social la adresa punctului de lucru denisaf denisaf Buna ziua, O societate din sectorul x, cu un pct de lucru(cu salariati) in sectorul y, isi muta sediul social in sectorul y, la adresa pct de lucru. Ce ... (vezi toată discuția)