avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA- utilizat pt administrare imobile?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA- utilizat pt administrare imobile?

Buna ziua. In curand voi lua in administrare o serie de imobile (blocuri de locuit). Ca pers fizica, stiu ca e nevoie de autorizatie, care se dobandeste i urma unui curs si examen. Eu vreau sa infiintez un pfa. Intrebarile mele sunt:

1. Ce cod CAEN este indicat? am gasit 6832, dar nu stiu daca e cel corect

2. cum e mai bie, sa fie platitor sau neplatitor de TVA?

3. Am inteles ca, pt a desfasra activitatea respectiva (admi imobile) e necesar un certificat de atestare profesionala. Eu am diploma de economist, e suficient?

4. Acum sunt la Master, pot beneficia de reduceri de taxe?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:43, 28 Februarie 2010
Pentru prestarea responsabilitatii este necesar parcurgerea unui curs de perfectionare ,urmat de examen in baza caruia se elibereaza atestat
Contactati serviciul specializat din primaria responsabila,care poate sa va comunice eventualele programari pentru curs
Nu au relevanta aspectele mentionate si reducerea de taxe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot deveni administrator de asociatie Octavia Turbatu Octavia Turbatu As dori sa fac scoala de administrator pentru a putea verifica sau prelua conducerea administratiei actuale.... (vezi toată discuția)
Firma sau pfa administrare imobile Ionel Manolache Ionel Manolache 1.Doresc sa aflu daca pentru a infiinta o firma de administrare imobile CAEN 6823 sunt restrictii legislative pentru actionari. Daca raspunsul este da, care ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi atestata o persoana autorizata condreanarcisa condreanarcisa Buna ziua, Urmaresc de multi ani acest forum si am vazut ca in mare parte raspunsurile au fost foarte explicite. totusi va rog sa-mi permiteti sa va prezint o ... (vezi toată discuția)