avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... admitere barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

admitere barou

eu am inceput sa ma pregatesc de invatat pt barou pt luna sept..sper sa nu fie iar o surpriza mai devreme..acum in feb nu m-am inscris deoarece... nu eram pregatita..poate cineva sa mi dea un sfat daca e bine sa incep sa invat OEPA..sau sa ma apuc de materia in sine...si asta sa o las la sfarsit...:">
multa bafta celor care dau in feb exam...
Cel mai recent răspuns: sergiu24 , utilizator 12:35, 23 Februarie 2010
Buna,
Avand in vedere cat de vasta si complexa este materia de drept civil/penal+procedurile,sfatul meu este sa incepeti cu acestea,lasand mai la urma OEPA,dar sa nu o neglijati,deoarece nu este nici ea atat de simpla pe cat pare la prima vedere.:) OEPA este la fel de importanta ca si celelalte patru materii.
Mult spor la invatat!:luck:
eu as dori, intrucat platesc taxa de insdcriere la ex. si e dreptul meu de a fi informat, ca unbr sa precizeze unde se va desfasura exam. din sept si in ce modalitate, sinteza sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen admitere barou satelix satelix Am citit cu interes tot ce s-a discutat pe acest forum si trebuie sa recunosc ca admiterea in barou este o mare bataie de cap......:)Am terminat si eu anul ... (vezi toată discuția)
Sustinere admitere avocatura- test grila sau clasic? ContSters126583 ContSters126583 Sustinerea pentru admitere in avocatura aveti idee cum se va desfasura- test grila sau clasic? Am auzit ca sustinere pe centre a fost doar o proba si ca din ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)