avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... eroare strecurata in cuprinsul tranzacþiei. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

eroare strecurata in cuprinsul tranzacþiei. Rectificare?

prin sentinţa judecătoreasca definitivă şi irevocabila la acest moment, s-a luat act d etranzacţia părţilor într-un dosar de partaj. Ulterior, după trecerea termenului de apel, s-a remarcat că vecinătatatea unui lot a fost gresit indicată în tranzacţie. pe cale de eroare materială s-a cerut rectificarea, dar s-a respins, zic eu pe bună dreptate, deoarece instanţa nu poate modifica conţinutul manifestării de voinţă a părţilor (281 C.proc.civ). Ce cale mai am de modificare?
Cel mai recent răspuns: scorillo123 , utilizator 16:17, 22 Februarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tranzactie hesperida hesperida Am si eu o problema. S-a incheiat o tranzactie iar instanta a luat act de ea in anul 2009.Sentinta este definitiva si irevocabila. La baza tranzactiei a stat ... (vezi toată discuția)
Termen recurs in cazul erorilor materiale din hotarare Ardox Ardox In hotararea instantei de fond s-au strecurat doua erori materiale, respectiv [b]numarul dosarului[/b] si [b]sectia[/b] tribunalului pe rolul caruia s-a aflat ... (vezi toată discuția)
Gresire nume in sentinta raluk_s raluk_s buna ziua in sentinta pe care am primito dupa divort, s-a gresit la numele minorului. ce este de facut?:( (vezi toată discuția)