avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie

Buna ,
Momentan ma aflu in concediu de crestere copil pana in 05 august 2010. Sunt insarcinata cu al doilea copil si trebuie sa nasc in august 2010 (dupa 10 august).
Intrebare : 1)In acest caz beneficiez in continuare de indemnizatia de crestere copil ? (pentru cel de-al doilea)?
2)vor fi legate indemnizatiile (adica termin prima perioada de 2 ani si intru automat intr-a doua) sau trebuie sa ma intorc la lucru?????
3) Ce acte am nevoie pentru dosar ?
4) Cum mi se va calcula idemnizatia (cei 85%)

Va multumesc anticipat.

Cu consideratie,
Laura
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 19:39, 22 Februarie 2010
1. Da
2. Veti lua in continuare concediu pentru cresterea copilului, la implinirea varstei de doi ani a primului copil, presupunand ca ati nascut si v-ati efectuat concediul obligatoriu de lauzie, depuneti cererea si actul doveditor la angajator in vederea continuarii concediului pentru al doilea copil.
3 si 4. Idem ca la primul copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Christiana30 Christiana30 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Ma aflu in concediu crestere copil si am ales initial varianta de indemnizatie pana la implinirea ... (vezi toată discuția)
Somaj - idemnizatie crestere copil Lary_13 Lary_13 Buna ziua! Va deranjez si eu cu o intrebare. Sunt insarcinata in luna a 4-a, sunt in somaj pana in data de 1 martie; urmeaza sa nasc la sfarsitul lunii ... (vezi toată discuția)
Concediu sarcina si lauzie ciunio ciunio Cum se calculeaza salariul pentru sarcina si lauzie avand in vedere ca sunt angajata cu 4 ore la cea de-a doua firma si baza de calcul adica stagiul de ... (vezi toată discuția)