avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... carte de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

carte de munca

sal.poate angajatorul sa inchida cartea de munca fara sa plateasca darile la stat(CAS,shomaj,pensii)?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 22:03, 22 Februarie 2010
Carnetul de munca poate fi inchis urmare a desfacerii CIM iar contributiile salariale neachitate reprezinta obligatia restanta a angajatorului catre bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale si ITM.
contributiile salariale neachitate reprezinta obligatia restanta a angajatorului catre ..., bugetul asigurarilor sociale ....

Si care, daca nu vor fi recuperate, vor diminua drepturile de asigurari (ma refer la pensionare) ale salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca ...va vor ajutati-ma ...urgent seda seda am si eu o intrebare foarte importanta, cel putin pentru mine. in situatia in care a fost intocmit un contract individual de munca, inregistrat la ITM, pe o ... (vezi toată discuția)
Situatia angajatului in cazul schimbarii administratorului firmei alex68 alex68 Buna seara. Va rog mult daca ma poate ajuta cineva in urmatoarea problema. La societatea unde lucrez a fost numit un nou administrator. Precedentul si-a dat ... (vezi toată discuția)
Ani lipsa la vechime in cartea de munca luciapatricia luciapatricia Buna ziua Am lucrat in perioada 2006-2010 intr-o firma..M-am reintors din anul 2012 luna iunie,si avand nevoie de niste documente ,am scos stagiul de ... (vezi toată discuția)