avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva deductibil
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva deductibil

am luat o masina in leasing pe firma si am tva deductibil cum trebuie sa fac sa scot tva daca iarna asta eu nu am lucrat pe firma nimic mentionez ca am o firma de amenajarii gradini astept raspuns va multumesc
Cel mai recent răspuns: bestb , utilizator 09:09, 23 Februarie 2010
La declaratia 300 pe care urmeaza sa o depuneti, bifati DA daca aveti TVA de recuperat minim 5000 ron. Va vor cauta ulterior cei de la administratie. Ori vor cere sa vina in control ori va vor cere dvs. sa va prezentati cu ceva acte pe la ei.
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum compensez tva sub 5000 lei cu impozite la buget? angpop angpop Am TVA de recuperat în jur de 3000 lei și vreau să compensez cu datorii acumulate în valoarea unei sume similare. Cum procedez? Mulțumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Recuperare tva DragosMC DragosMC Sunt mai nou in chestia asta si vreau si eu sa stiu ce inseamna mai exact recuperarea de TVA si cum aflu cat am de recuperat daca este. Pot apela la cineva sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva lupcorina lupcorina am firma din 2003 care functioneaza f.pierderi asi dori sa stiu daca pot recupera tva avand tva cam 30.000 lei noi de recuperat de la un leasing imobiliar pe ... (vezi toată discuția)