avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Seful unei institutii bugetare care are in subordine ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Seful unei institutii bugetare care are in subordine 1000 de angajati si care nu respecta o hotarare judecatoreasca nu este pericol public?

Seful unei institutii bugetare care are in subordine 1000 de angajati si care nu respecta o hotarare judecatoreasca nu este pericol public? Esti dat afara, castigi in instanta repunerea in functia anterioara. Se epuizeaza toate caile de atac. Esti "castigator". Si totusi... "el" nu te vrea. Nu exista "o prastie" institutionala sa il dea jos din corcodus pe netrebnic?
Sa cred ca mai bine platesti pe cineva sa... si astfel iti faci dreptate?
Nu sunt absolvent de drept, dar ma nelamureste o intrebare...

avem justitie?
Cel mai recent răspuns: vioricabalint , utilizator 22:35, 23 Februarie 2010
De cateva secunde m-am despartit de cineva. Stiti care au fost ultimele cuvinte ale lui? (prieten). "Mai, are destule pile seful ca sa scape de dosarul tau penal". Aveti replica?
Justitie? a scris:

De cateva secunde m-am despartit de cineva. Stiti care au fost ultimele cuvinte ale lui? (prieten). "Mai, are destule pile seful ca sa scape de dosarul tau penal". Aveti replica?

Replica:
Prietenul Dv.....este convins de relatiile "sefului"...insa exista si foruri ale autoritatilor la nivel inalt ...adica...Parchetul General al Romaniei (si acolo are "pile" seful "?????)
Ori CEDO...sau Bruxelles..........
Cred ca se fac "manevre" colective ca sa fiti intimidat ...doar.......atat .
Multumesc! Oricum nu scapa, doar nu am ce pierde... Eram dezamagit de mersul "bananier" al institutiilor mioritice. Sincer, speram ca dupa hotararea judecatoreasca sa se puna, stiu eu, in 10 zile maixim in aplicare. Nu povesti cu executori si luni foarte multe. Parca am 3 vieti. Foarte greu se misca
Pana la Dumnezeu te mananca sfintii!!!!!!!!!!!
Nu cred ca aveti sansa unei judecati corecte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzuri fãcute de șeful superior cristofer cristofer Lucrez ca maistru mecanic la o intreprindere privata foarte mare și atât eu cât și alți colegi maiștri și ingineri avem o problemă ... (vezi toată discuția)
Pot chema in judecata urmatoarele institutii si persoane? justice123 justice123 1. Parchetul de pe langa judecatoria sectorului n si procuroarea x impreuna cu sefii acesteia y 2. Sectia de politie n si functionarii x si y 3. ITM 4. ... (vezi toată discuția)
Sfat.... dia2120 dia2120 dupa un incident la locul de munca,un asa zis ,,sef''cam abuziv,incearca sa mi puna mie si unui coleg o irealitate pt a fi sanctionati. dupa o ancheta in care ... (vezi toată discuția)