avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... cine ma poate ajuta cu un sfat?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

cine ma poate ajuta cu un sfat?

buna tuturor. sunt noua pe forum si sincera sa fiu mi se pare ok aici, in comparatie cu alte forumuri legate de avocatura.sunt studenta la drept-nu in bucuresti si am o mare problema-cel putin asa o consider eu.nu prea stiu ce sa fac dupa ce termin facultatea. mai su lucrez la un cabinet de avocatura, dar nu stiu ce vreau sa fac dupa absolvire- avocat, judecator sau procuror. am tot facut liste pro si contra dar degeaba. ca avocat ma gandesc ca ai avantajul de a lucra intr-un birou cat de cat aranjat, ai parte de varietate, castigi bine- ma rog, asta dupa mult timp si cam atat. in schimb ca judecator si procuror ai parte de stabilitate ce pt mine conteaza destul de mult, ai alt statut, insa ma sperie exaemenul de intrare la inm si mai ales cel de dupa inm, cand in functie de nota te repartizeaza. de invatat invat, dar nu vreau sa ajung cine stie unde, la cine stie ce judecatorie sau parchet..voi cum v-ati decis in privinta carierei?cvum ati ales sa fiti ceea ce sunteti cum si pe mine ce m-ati sfatui?multumesc mult tuturor celor care imi vor raspunde, dar si celor care vor pierde cateva minute citind mesajul meu.:P
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 20:22, 7 Decembrie 2006
cam ce ai tu de facut este sa decizi care sunt prioritatile tale, ce te-ar face fericita? profesional vorbind..... ca asa este sunt foarte multe puncte pro-contra si nu te poti decide usoar cu atat mai mult ca este vorba despre tot viitorul tau.
ce doresti tu in principal? sa practici cu orice pret, sa iti alegi singura cauzele si clientii? sa simti ca ceea ce faci tu schimba ceva in sistem? decide tu si o sa ai raspunsul.....
totusi ....eu in facultate nu prea ma vedeam acolo unde sunt acum..... si nu sunt deloc nemultumita sa stii, sunt consilier juridic si imi place. se poate si o asemenea varianta..... ceva ce nu aluat in calcul in facultate dar s-a intamplat si a iesit bine.....
tu vrei sa-ti spunem noi spre ce functie sa tinzi sa ocupi ?? si ai postat mesajul la Admitere in magistratura ?

agent de asigurari la Aviva. E bine asa?
eu am vrut sa ma fac pensionar...dar nu s-a putut....:(
ai rabdare. se rezolva !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii necesare pentru functia de procuror sanda90 sanda90 ce studii sunt necesare pentru functia de procuror?ma refer la studii superioare dupa facultate.am inteles ca trebuie sa dai pentru magistratura?da dar daca e ... (vezi toată discuția)
Cariera de procuror razvanalex07 razvanalex07 Buna ziua! Ma numesc Razvan Teodorescu, si as dori daca se poate, sa mi se dea cateva sfaturi. Sunt in anul 3 de liceu si de ceva vreme m-am gandit sa unrmez o ... (vezi toată discuția)
A intrat cineva la magistratura dintre cei de pe aici??? mattei_d mattei_d Ati reusit sa intrati la magistratura?cum a fost?catati invatat?laudati-va aici ca sa stiu si eu ce am de facut in continuare. Sper ca acest subiect sa ne ... (vezi toată discuția)