avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... despagubiri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

despagubiri

Buma ziua,

va propun o situatie:sunt in proces cu SC ALTEX SRL DIN LUNA SEPTEMBRIE PENTRU CEL DE AL DOILEA SALARIU COMPENSATORIU SI DOBANDA LA BANII OPRITI CA SI GARANTIE PE GESTIUNE.CREDETI CA POT OBTINE SI NISTE DESPAGUBIRI,DAUNE?
Cel mai recent răspuns: Ionel Stan , Avocat 10:38, 23 Februarie 2010
daca dovediti ca v-a cauzat asa ceva, da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi banesti subsemnatul2010 subsemnatul2010 Am dat in judecata firma de retail SC Altex Romania pentru al doilea salariu compensatoriu si dobanda la fondul de gestiune. Am castigat procesul, au ... (vezi toată discuția)
Recuperarea banilor de garantie - help- szidonia szidonia o sa intru in somaj incepand cu luna noiembrie acum sunt in preaviz de 20 de zile.este adevarat faptul ca in timpul preavizului 4 ore pe zi trebuie lucrate in ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu compensatoriu enjoy2013 enjoy2013 Am un angajat cu poprire pe salariu iar luna aceasta in urma unor concedieri colective trebuie sa-i aloc un salariu compensatoriu. Poprirea i-o aplic pentru si ... (vezi toată discuția)