avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Alocatia pentru copii
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Alocatia pentru copii

Ce parere aveti de ceea ce spune guvernul pe tema alocatiilor pentru copii?
Cel mai recent răspuns: wiliilie , utilizator 14:52, 23 Februarie 2010
Ar trebui sa plece acest guvern este incompetent si ia banii numai de la categoriile cele mai putin favorizate in loc sa ia un impozit pe averile lor colosale.Nu stiu cat mai rezistam , cred ca in curand ar trebui sa iesim in fata guvernului si sa le strigam si propunerile noastre -sa isi taie privilegiile , salarile necuvenite .Cum poti spune ca poti trai cu o familie si doi copii dupa 15 ani de munca sa te intorci la un salariu minim de studii superioare de 1200 lei , rusine sa le fie si poate li se pare decent si o sa ii taie copilului si unica bucurie de 42 lei din care sa isi mai ia niste caiete .
SALVATI COPII DIN ROMANIA:

Organizaţia Salvaţi Copiii România consideră că proiectul de lege anunţat de Ministrul Muncii, Familie şi Protecţiei Sociale pentru acordarea diferenţiată a alocaţiei de stat pentru copii, pe criteriul situaţiei materiale a părinţilor, încalcă flagrant documentele legislative fundamentale privind protecţia drepturilor copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cerere ajutor public judiciar- nelamuriri cosdep cosdep buna ziua, va rog frumos, in cadrul unei cereri de ajutor public judiciar indemnizatia de crestere a copilului dar si alocatia copilului de pana la 2 ani se ... (vezi toată discuția)
Interpretare oug isma87 isma87 Buna ziua, oug 65/2014 -referitoare la alocatiile pentru copiii cum se poate interpreta acest venit? este acordat pentru copiii sau pentru ... (vezi toată discuția)
Petitie impotriva taierii ajutoarelor sociale roxana g23 roxana g23 Haideti dragii mei sa semnam o petitie impotriva domnilor de la putere care nu se multumesc cu faptul ca nu au mai marit alocatiile pt copii de 3 ani de ... (vezi toată discuția)