avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... declararea gresita a impozitului pe venit din salarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

declararea gresita a impozitului pe venit din salarii

Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare.Daca am declarat mai mult impozit pe venit din salarii pot sa cer acum o restituire a banilor sau o compensare cu alte datorii?Tin sa mentionez ca am declarat mai mult pe anul 2009 si acum asi vrea o compensare pe anul 2010.
Va multumesc .Ozi buna
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 21:57, 27 Februarie 2010
puteti intocmi o declaratie rectificativa la perioada in care ati declarat eronat impozitul pe salarii
X-( Cum sa declarati gresit,nu aveti un centralizator lunar,nu verificati lunar soldurile conturilor!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit salarii retaq retaq Daca in anul fiscal 2009 am platit mai mult impozit pe salarii decat era necesar , cum procedez ca sa ma regularizez cu fisele fiscale care trebuie depuse ... (vezi toată discuția)
D 101 an 2010 eronata , cum rectific? camelia adina camelia adina buna ziua, am o problema grava , zic eu : in anul 2010, pe toate cele trei trimestrele s-a declarat (d100 ) si platit impozit real (era mai mare decat ... (vezi toată discuția)
Reglare fisa helenita helenita buna seara , cum ar trebui sa fac sa reglez fisa de la administratie . adica ma intereseaza care sunt inregistrarile contabile care trebuie sa le fac ?( ... (vezi toată discuția)