avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintarea minorului rezultat dintr-un concubinaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintarea minorului rezultat dintr-un concubinaj

am un copil de 3 ani rezultat dintr-un concubinaj care a durat doar 2 ani.timp de 2 ani tatal nu s-a interesat de el plecand in alta tara.l-am dat in judecata nu s-a prezentat ,iar tribunalul mi-a incredintat copilul.pe hotarare nu specifica daca el re drept de vizita sau daca plateste pensie alimentara.eu vreau sa plec cu copilul din tara pentru o operatie.pot sa plec fara semnatura lui avand in vedere ca am doar incredintarea minorului spre crestere si educare?
Cel mai recent răspuns: Consilier juridic Dana Maxim , Mediator 12:55, 23 Februarie 2010
da, plecati linistita.. trecet-l in pasaport sau faceti si ptr el pasaport.. sa va traiasca!
Daca exista hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila in sensul incredintarii spre crestere si educare a copilului catre dvs, puteti pleca fara probleme

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din tara a copilului minor HorynaGabriela HorynaGabriela Am un copil de 6 ani rezultat dintr-o relatie de concubinaj in anul 2008 printr o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila mi sa incredintat minorul ... (vezi toată discuția)
Emigrare impreuna cu un copil minor lucille77 lucille77 In cazul in care as obtine o hotarare definitiva si irevocabila de incredintare a minorului rezultat dintr-o relatie de concubinaj,as putea sa il iau sa ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru scoatere minor din tara criss_nst criss_nst buna ziua!v-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu un rasp la intrebarea : cum pot sa plec din tara in vacanta cu fiica mea de 1 an si 10 luni? sa va spun ... (vezi toată discuția)