avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... oferta de angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

oferta de angajare

Buna !!!
am si eu o prblema.
An nevoie de un formular tipizat de Oferta de angajare
Oferta de angajare semnata de salariat anterior contractului de munca trebuie intocmita sub forma unui act aditional contractului de munca si inregistrat la ITM sau este un simplu act intern fara numar de inregistrare?
Este vreo legatura intre oferta de angajare si contractul colectiv de munca?
Va multumesc!!!!!
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 14:07, 23 Februarie 2010
Buna ziua,
Oferta de angajare nu este act aditional la contract si implicit, nu se inregistreaza la ITM.
Oferta de angajare este mai degraba un document intern al companiei angajatoare, prin care, dumneavoastra, ca viitor angajat, luati la cunostinta toate elementele care se vor regasi in contractul individual de munca, si, in unele cazuri, informatii suplimentare: gen bonusuri anuale, masina de serviciu etc.
Intre oferta de angajare si contractul coleciv de munca nu este (in mod normal) nicio legatura.
Nu este exclus ca, in vreun contract colectiv de munca, sa fie legata in vreun fel oferta de angajare (anterioara angajarii efective, adica dobandirii calitatilor de angajator si salariat) de contractul colectiv de munca, dar acest lucru este putin probabil (personal n-am vazut niciodata vreo legatura).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional cim rodica_ignat rodica_ignat Dupa inregistrarea Contractului Colectiv de Munca la ITM ,Contractul Individual de Munca necesita un act aditional in care sa se specifice ca din data de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract de munca ioan.morosan ioan.morosan Buna seara! Vreau sa intreb cum sa putea proceda in urmatoarea situatie: Contractul actual de munca imi expira la finele lunii, 28.02.2010. Cu data de ... (vezi toată discuția)
Modificare ccm Patience Patience Buna ziua, As vrea sa stiu daca trebuie modificat CCM (facut act aditional) daca se modifica Codul Muncii. LA inceputul anului s-a modificat salariul ... (vezi toată discuția)