avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... hotararea judecatoreasca
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

hotararea judecatoreasca

buna o intrebare as avea:
daca nu mai gasesc incheierea sau hotararea la actul constitutiv al unui srl de unde as putea sa recuperez o copie a acestuia?
Cel mai recent răspuns: costic , utilizator 19:21, 23 Februarie 2010
De la Registrul Comertului, care trebuie sa aiba toate actele firmei de la infiintare si pana in prezent.
la Registru Com. de pe langa trib. ........................... unde sunteti inregistrat ca societate o sa gasiti toate actele depuse de dvs plus mentiunile legate de hotararile aga. Va adresati unei doamne de la ghiseu si totul se rezolva.:D
stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum completez aceste acte necesare infiintarii unui srl ? ochiumagic ochiumagic Am o nedumerire: vreau sa infiintez o noua firma si printre altele as vrea sa am actele pregatite cand merg la ghiseu. Insa vad ca pe fisa cu specimen de ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale didi67 didi67 Cumpar 4 parti sociale a cate 100.000 lei la o firma cu capital minim (2 milioane), respectiv 20%, si in acelasi timp preiau si functia de ... (vezi toată discuția)
Mandat administrator Csampais Csampais Buna ziua, Sunt administratorul unui srl cu 2 actionari (eu si sotia) infiintata in 2004. Trebuind sa rezolv la administratie problema semnaturii ... (vezi toată discuția)