avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de prestari servicii cu titlu gratuit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de prestari servicii cu titlu gratuit

va salut in speranta ca pot gasi un sprijin si un raspuns adecvat problemei mele. eu scot o publicatie in care am contracte carora le fac publicitate gratis, ce fel de contract trebuie sa fac (contract prestari servicii cu titlu gratuit), cum specific gratuitatea, discountul de 100%.
va mutumesc!
Cel mai recent răspuns: adriantemax , utilizator 20:33, 16 Decembrie 2006
In comercial nu exista contract de prestari servicii cu titlu gratuit. daca sunteti persoana fizica exista internship sau practica, iar daca sunteti persoana juridica puneti o suma pe contract iar pe factura treceti discount-ul.
Ultima modificare: Luni, 27 Noiembrie 2006
alinasavin, utilizator
Ma intereseaza si pe mine. Cat ar putea fi discountul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii- persoana juridica- fizica- titlu gratuit IrinaAlexandra01 IrinaAlexandra01 Buna ziua, Fiind persoana juridica, as vrea sa inchei un contract prestari servicii cu o persoana fizica, cu titlu gratuit, mai exact ofer posibilitatea de a ... (vezi toată discuția)
Prelungire perioada contractuala rcs rds. bobodan41 bobodan41 Buna ziua, sunt abonat RCS RDS de 6 ani la serviciul de internet fix. După o modificare recentă a abonamentului care a constat într-o micsorare ( de la 1 ... (vezi toată discuția)
Planificare clienti Keno202 Keno202 Buna ziua M-ar interesa un program/aplicatie online care sa ma ajute sa imi fac o planificare a intalnirilor cu clientii si dupa aceea sa pot emite facturi ... (vezi toată discuția)