avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... LEGILE INTERNATIONALE - DREPTURILE OMULUI SI A FAMILIEI
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

LEGILE INTERNATIONALE - DREPTURILE OMULUI SI A FAMILIEI

BUNA ZIUA LA TOATA LUMEA
VA ROG SA-MI RASPUNDETI DACA MIE, CA PERSOANA ROMANA, CASATORITA CU CETATEAN GREC SI DOMICILIUL PERMANENTIN GRECIA, ESTE PERMIS CA PRIN LEGILE GRECIEI - TINETI CONT CA SINT SI ROMANCA SI AM LUAT SI CETATENIE GREACA - SA MI SE SCHIMBE NUMELE DE FAMILIE PE CARE L-AM LUAT PRIN CASATORIE CU SOTUL MEU (GREC- AM LUAT NUMELE LUI, PRIN CASATORIE CIVILA IN BUCURESTI), SI ASTFEL SA AM DOUA NUME IN DOUA TARI DIFERITE - AL SOTULUI IN ROMANIA, NUMELE DE FATA IN GRECIA.X-(:stunned:
ESTE LEGAL SA AM 2 NUME DIFERITE?
VA ROG SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS CE TREBUIE SA FAC PT A AVEA ACELASI NUME IN AMINDOUA TARILE
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 17:54, 23 Februarie 2010
Vi s-a raspuns la aceasta intrebare,cum anume sa procedati.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenie greaca erina erina care este procedura de obţinere a cetăţeniei greceşti, dacă mă aflu ilegal in Grecia si sunt cetaţean al Republicii Moldova? (vezi toată discuția)
Schimbarea a numelui dupa casatorie mary_bucuresti mary_bucuresti buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca este posibil sa schimb numele de familie pe certificatul de casatorie prin ambasada romaniei in Atena, deoarece eu am ... (vezi toată discuția)
Divrot grecia marianabotez marianabotez Buna seara tuturor! Sunt casatorita 5 ani cu un cetatean grec, casatoria a avut loc in Grecia, din pacate [b]nu am declarat casatoria in ... (vezi toată discuția)