SI nu ,, obligatoriu ,, vei fi trimis in judecata , ,,doar sa inceput urmarirea penala,, pe baza probatoriilor din urma se poate obtine scoatere de sub urmarrire penala ,, A inceput sa ma atraga aceste aspecte, pentru ai putea ajuta si pe altii pe viitor si ca o ,, concluzie,, Nu beti la volan nu merita timpul , gandurile , si placerile pe care le puteati sa le aveti in tiata aceasta perioada daca aveti , ,,,sansa,,, sa scapati sau nu,, Sucees tutror..............................
cheltuielile de judecata le pot plati la CEC , trezorerie, in contul aratat in adresa de la judecatorie. am o intrebare pytycu : Am citit cum sa intamplat in cazul tau , savarsind doua infractiuni si cu suflat in etilotest 1,40 nu ai scris rezultatul care ti-a iesit la proba de sange. Trec si eu printr-o situatie oarecum asemanatoare...Cu ce pedeapsa te-ai ales ? Cat te-ai judecat ? Ti-ai facut probleme la locul de munca ? poti sa imi lasi un id de mess daca vrei. multumesc.
Aici mi se incheie si mie povestea , cu vesti va pot spune ca am ridicat ieri permisul,prima data am fost la parchet,mi sa dat o copie dupa rezolutia SUP dupa care la politie am ridicat ,,rozaliul,, Mergeti peste ei nu musca, in total 4 luni si o saptamana,Succes tuturor si sa auzim de bine........