As vrea sa specific de la inceput,ca nu stiu nimic despre legile in vigoare,sau demersul al acestor situatii.Mi sa intocmit dosar penal pentru alcool la volan.Care ar putea fi sentinta in cazul meu:Conducerea autovehiculului pe drum public sub influenta alcoolului,alcoolemia 1.85 la proba biologica.Nu am antecedente penale,nu am provocat nici un eveniment rutier intretimp,nu m-am opus la nici o cerere al politiei(suflare in fiola,acte...),am fost politicos(ma gandesc ca asta nu prea conteaza).Sunt citat pe data de 28.11.2006,am un avocat,dar de la el nu am aflat nimic.Sentiintele de care am auzit eu:-puscarie cu suspendare,amenda administrativa(sau penala),puscarie:((.Cei care sunt in tema in legatura cu problema mea,va rog ajutati-ma.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
mersi mult "sisq" intre timp m-au sunat astia de la politie...si mi-au zis sa ma prezint la ei...astazi la ora doua ma duc acum sa vad ce imi zic...intre timp am vorbit cu domnul politai care mi-a luat permisu si care s-a ocupat de dosarul meu in prima faza...l-am intrebat pe el ce sanse sunt...mi-a zis k in astfel de cazuri am 80 %sanse sa scap..mie nu prea imi vine sa cred...oare sa fie adevarat ce a zis el? mi-a zis deasemenea ca conteaza foarte mult ca alcoolemia era in scadere si ca sunt student...! na nu stiu de aceste aspecte...sa fie oare adevarat?:D aaa si inca ceva..sa ma vad scapat din beleaua asta , nu m-as mai urca la volan beat nici cu un pistol la tampla#-o
salut, nu mai are rost sa tot povestesc ca vad ca bautura asta ne mananca de vii si ne pune sa facem prostii.mie mi-a iesit 1,00 prima si a 2 0.8. din cate stiu nu se face inchisoare din asta nimeni nu a facut (ma refer doar la alcool fara accident) astept sa imi vina rezolutia de la procuror.daca de la politie pleaca cu Nup procurorul poate da aceeasi decizie??????Mentionez ca atunci cand am fost la procuror nu m-a intrebat decat daca recunosc si atat si parca lucru asta imi cam da de gandit.Nu am antecedente si nu am fost implicat in vreun accident.
multumesc
Daca pleca de la Politie cu NUP considera un avantaj in problema ta, dar asta nu inseamna ca si procurorul este de acceasi parere, ramane la latitudinea lui ca organ de cercetare penala sa dispuna o solutionare in acest caz, fapt ca nu ai alte antecedente te avantajeaza iar dar nu iti face iluzii desarte, mult succes.
Pentru Marius19 nu te increde in politistul dragut care va incerca sa te ajute, el isi face doar datorie (munca pentru care este platit de catre contribuabili), problema alcoolului la volan este una majora, pacat ca nu multi descopera acest forum numai in momentul cand au dat cu bata in balta si sunt in problema implicati direct. Eu il folosesc sa mai invat cate o chestie de speta penala , sunt destui avocati , consilieri care au explicat proportiile in aceste cazuri si dupa cum am constata in mai putin de 10 % din cazuri se fac greseli nu proportia care ti-a ziso acel politist dragutz :) Mult success si tie, singura parte rea este ca vei astepta foarte mult timp in care esti "legat" de problema si nu poti face prea multe decat sa astepti.
ieri mi-a venit o recomandata acasape numele meu, dar nefiind nimeni la mine nu am putut sa aflu despre ce e vb.trebuie sa merg luni sa ridic scrisoarea.am ceva emotii.
citatila de la tribunal iti vine si ti-o lasa in cutia postala??? sau daca nu te gaseste acasa iti lasa un aviz si trebuie sa te duci u la ofciciul de care apartii si sa o ridici.Am niste prieteni care au mai avut pb cu legea iar cand le venea acasa le lasa in cutia postala o citatie.Nici nu mai stiu ce sa cred pana luni o sa stau cu inima indoita.
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)
Accident
andreyutzu22
Am si eu o problema...am patit in octombrie un accident...o tamponare intr-un parapet....nu au fost victime...problema este ca eram sub influenta ... (vezi toată discuția)