avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintarea copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintarea copilului

mai am o intrebare daca imi puteti raspunde. este posibil sa ramana copilul in custodia sotului dc el nu se va prezenta la proces?
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 18:07, 23 Februarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
In cazul in care dvs.ati solicitat incredintarea minorului,iar sotul desi legal citat,nu s-a prezentat la proces,atunci copilul va va fi incredintat.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire Aliteona Aliteona buna ziua:ma numesc corina si sunt in italia de 5 ani,,am un copil in romania, fostul meu sot actual tata al copilului ,,mi-a spus ca el are custodia copilul ... (vezi toată discuția)
Se poate desparti divortul de incredintarea minorului? miss_ra miss_ra Suntem intr-un proces de divort si amandoi dorim divortul. Dar fostul sot s-a razgandit si a facut apel pentru incredintarea copilului. Se poate pronunta ... (vezi toată discuția)
In cazul in care ma recasatoresc cu fostul se va schimba ceva din cele decise de instanta? lili5 lili5 1 custodia copilului 2 pensia alimentara eu am custodia copilului si beneficiez si de pensia alim. recasatorindu-ma cu fostul, tatal copilului, se modifica ... (vezi toată discuția)