avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conventie civila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conventie civila

Daca sunt in postnatal, pot tine contabilitatea de gestiune la o firma prin conventie civila?

Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:08, 24 Februarie 2010
42 de zile dupa nastere nu puteti presta nici o activitate salariala, angajatorul ar putea fi sanctionat contraventional

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil fara concediu crestere copil N_Adriana N_Adriana Lucrez ca liber profesionist, asigurarile sociale imi sunt platite de angajator, mai putin cota de 0.85% care inteleg ca reprezinta o cota specifica ... (vezi toată discuția)
Conventie civila florenta_22 florenta_22 Sunt insarcinata ma aflu in concediu medical (am sarcina cu risc) si mai am 2 luni pana intru in concediu prenatal/post natal.Intrebarea mea este (desi se cam ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil liveomars liveomars Buna ziua, Pot sa beneficiez de ICC desi nu s-au scurs toate cele 126 zile de concediu prenatal/postnatal,dar au trecut 42 zile de la nastere? As mai avea ... (vezi toată discuția)