avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită extras carte funciara -nul???
Discuție deschisă în Executare silită

extras carte funciara -nul???

Buna seara .in urma cererii executorului bancar de eliberare a extrasului de carte funciara inscris cu valoarea creantei cei de la cadastru au gresit trecand in loc de 160.000 chf ,160.000 lei aceasta poate atrage nulitatea actului ,dand posibilitatea de a opri afisarea spre vanzare a imobilului?? Va multumescX-(
Cel mai recent răspuns: opris romeo , utilizator 20:10, 23 Februarie 2010
Este suficenta o cerere prin care sa fie solicitata CF rectificarea inscrierii gresite.
Multumesc,dar pe mine m-ar interesa sa ma leg de acest lucru pentru a intarzia vanzarea
Solicitati rectificare inscriere carte funciara si daca sunteti in termen, contestatie la executare.
daca cei de la cf au gresit doar in copia coli cf eliberata la cererea executorului nu-i mare castig de timp,daca au gresit in coala originala,sau daca banca sau notarul cu care sa facut notarea ipoteci a gresit atunci puteti castiga ceva timp, dar nu foarte mult,
regret nespus situatia dumneavoastra

o sa va vina somatie de plata de la executor care se va nota in cf, va rog sa faceti contestati in termen de 15 zile mai imi scrieti, aveti adresa mea de email la profil, in cazul acesta mai putem obtine o amanare mai lunga.
Multumesc mult,va explic cum sta situatia. IN 27.01 2010 am primit somatie de plata cu termen de 15 zile ,pe 9.02.2010 am facut contestatie la executare cu termen pe data de 18.03.2010,domnii s-au cam suparat si imediat au vrut sa faca o noua evaluare a imobilului si imediat publicatie de vanzare,am obtinut o amanare pana pe 01.03.2010,acum a sosit acea hartie de la cadastru .,de aceea am intrebat in ideea de a mai castiga timp pana la rezolvarea financiara. Multumesc ptr amabilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz executare silita - somatie imobiliara in cf dana_75 dana_75 Buna ziua. Vin cu o speta , poate ma ajuta cineva sau s-a mai lovit de aceasta problema. Societatea mea a avut un contract incheiat, contract la care ... (vezi toată discuția)
inscriere in cartea funciara gresita n_lili n_lili Cum pot rezolva intr-o maniera mai simpla si in timp mai scurt o rectificare a cartii funciare a unui imobil. In anul 2003 am cumparat un apartament pe care ... (vezi toată discuția)
Radiere somaþie de platã înscrisã în cartea funciarã bms bms Buna, Am un caz neplacut, soţul PD a primit o sentinţă rămasă definitivă în care în calitate de debitor este obligat la plata unei sume de N lei, ... (vezi toată discuția)