avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... unde reclam administratorul?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

unde reclam administratorul?

Buna seara!Administratorul de bloc se pare ca ne cam umfla facturile, pe luna decembrie afisase 300 ron, am fost sa-l intreb de ce asa mult, iar a doua zi schimbase si pusese 150 ron. In urma acestui fapt l-am rugat sa-mi prezinte copii dupa facturi radet, rebu etc. Acesta a spus ca nu am voie sa le vad si pentru ce mi-ar trebui. De doua saptamani ma rog de el sa mi le arate si nu vrea. As dori sa stiu ce pot face sau cui sa ma adresez pentru a putea vedea facturile sau si mai bine unde pot sa apelez ca sa vina un control? va multumesc!!
Am o nelămurire și va rog sa mă ajutați. În Galați am un apartament care este al familiei și nu sta nimeni acolo. Eu am stat în aparlament în ultimele 2 săptămâni câte o zi și 2 nopți pe săptămână. Când am fost și am plătit o restanță la întreținere pentru ca în fiecare luna se plătește o întreținere chiar dacă nu sta nimeni. Doamna de la asociație a vrut sa mă pună din luna Ianuarie cu pretextul ca ear fi spus cineva ca acolo se locuieste. Persoanele care ia spus ăsta stau și pândesc cine intră în bloc după care se duce la asociație și spune. Pentru. P.S. Eu locuiesc la 40 km de oraș. Ce pot sa fac să înțeleagă că acolo nu a stat nimeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine controleaza asociatia de proprietari si presedintele unei asociatii? ioana_bucuresi ioana_bucuresi Buna Seara Va rog sa ma ajutati! Vreau sa depun niste reclamatii impotriva unui Presedinte de asociatie , unde se depun acestea si cine este raspunzator de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu administratia blocului marinescucristian46 marinescucristian46 au fos stransi bani pt.fondul de reparatii,pt.inlocuirea tevilor de apa calda,rece si calorifer,cand am intrebat cand se inlocuiesc tevile au spus ca nu mai ... (vezi toată discuția)
Locatar rau platnic ALBERTO58 ALBERTO58 Buna ziua! ce solutii putem gasi in cazul unui vecin ,care are datorii la asociatia de proprietari de peste 1 miliard(banii vechi) de ... (vezi toată discuția)