avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor de noapte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor de noapte

daca programul meu de lucru este intre orele 15-24 eu pot beneficia de spor de noapte?
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 12:11, 24 Februarie 2010
Da, numai pentru orele lucrate noaptea
Conform art.123 din Codul Muncii " salariatii care efectueaza cel putin 3 ore de munca de noapte beneficiaza de program de lucru redus cu o ora fata de durata normala a zilei de munca, fara ca aceasta sa duca la scaderea salariului de baza, fie de un spor la salariu de minimum 15% din salariul de baza pentru fiecare ora de munca de noapte prestata "

Art.122-alin (1) " Munca prestata intre orele 22.00-6.00 este considerata munca de noapte "

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract paznic noapte Vioreld Vioreld buna ziua. vreau sa inchei un contract cu un paznic de noapte. ce ii trec la durata muncii: normă întreagă, durata timpului de lucru fiind de 7 ore/zi şi ... (vezi toată discuția)
Spor pt munca de noapte liliua2008 liliua2008 BUNA ZIUA! VA ROG SA-MI SPUNETI CARE ESTE SPORUL PT MUNCA DE NOAPTE CARE SE ACORDA CELOR CE MUNCESC NOAPTEA? TREBUIE SA SE ANUNTE ITM ANUAL DE FAPTUL CA ... (vezi toată discuția)
Spor munca de noapte ToacaDaniel ToacaDaniel Buna ziua, Daca un salariat efectueaza o data pe saptamana cate o ora munca de noapte, si ii este acordata, de fiecare data in cursul saptamanii urmatoare, ... (vezi toată discuția)