avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general registru intrari iesiri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

registru intrari iesiri

In registrul de intrari iesiri in situatia inregistrarii de ex. a eliberarii unei adeverinte se completeaza si primele coloane cele care in mod normal sunt pt intrari?
Cel mai recent răspuns: puiugalben , utilizator 18:40, 24 Februarie 2010
In primul rand vine salariatul cu o cerere pe care o inregistrezi si ii dai data, cand pleaca de la time raspunsul (adeverinta) pleaca cu acelasi nr. cu care a intrat, dar data poate diferi, astfel incat poti completa si acele coloane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul intrare -iesire ContSters68776 ContSters68776 Buna ziua! Am nevoie de putin ajutor in ceea ce priveste completarea registrului de intrari iesiri. Nelamuririle mele sunt: 1. Acest document se completeaza ... (vezi toată discuția)
Completare in registrul intrari- iesiri al unei societati popescu marcela popescu marcela Buna Ziua, Va rog daca poate cineva sa-mi comunice care sunt normele ce guverneaza inregistrarile in registrul de intrari-iesiri al unei societati comerciale (vezi toată discuția)
Roi ludeea ludeea Este obligatoriu registrul de intrari /iesiri la o unitate ? Multumesc! (vezi toată discuția)