avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general registru intrari iesiri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

registru intrari iesiri

In registrul de intrari iesiri in situatia inregistrarii de ex. a eliberarii unei adeverinte se completeaza si primele coloane cele care in mod normal sunt pt intrari?
Cel mai recent răspuns: puiugalben , utilizator 18:40, 24 Februarie 2010
In primul rand vine salariatul cu o cerere pe care o inregistrezi si ii dai data, cand pleaca de la time raspunsul (adeverinta) pleaca cu acelasi nr. cu care a intrat, dar data poate diferi, astfel incat poti completa si acele coloane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul intrare -iesire ContSters68776 ContSters68776 Buna ziua! Am nevoie de putin ajutor in ceea ce priveste completarea registrului de intrari iesiri. Nelamuririle mele sunt: 1. Acest document se completeaza ... (vezi toată discuția)
Completare in registrul intrari- iesiri al unei societati popescu marcela popescu marcela Buna Ziua, Va rog daca poate cineva sa-mi comunice care sunt normele ce guverneaza inregistrarile in registrul de intrari-iesiri al unei societati comerciale (vezi toată discuția)
Roi ludeea ludeea Este obligatoriu registrul de intrari /iesiri la o unitate ? Multumesc! (vezi toată discuția)