ma scuzati... este corect sa consider ca o persoana caruia eu i-am acordat incredere deplina si care a luat si ia hotarari care ma privesc fara acordul meu, ba chiar expres altfel decat cum doresc eu, un abuz de incrdere, sub penal? de ex. credite facute pe numele meu pt a cumpara bunuri au fost cumparate dar nu pe numele meu, desi eu am mentionat aceasta dorinta f clar/? cum credeti ca as putea sa solutionez aceasta/ pot recupera bunurile? mentionez ca este un an de zile de cand eu incerc sa ma lamuresc daca fapta e iertabila sau nu....de bunuri beneficiem impreuna, dar eu nu pot lua decizii de nici un fel asupra lor... desi eu platesc creditele...
pe numele cui sunt facturile pentru bunuri? daca sunt e numele dvs. cereti inapoierea pt ca sunteti proprietar, daca nu, nu mai platiti ratele sa si le plateasca singur si sa va actioneze pe dvs. in judecata (sub rezerva ca am inteles bine speta)
La un avocat,mai ales ca timpul scurs de imprumut, la intrebare si pana la luarea deciziei este asa de mare..........,incat ai nevoie de un sfat mult mai bine documentat decat cel obtinut aici.