avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... o prb delicata - abuz emotional
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

o prb delicata - abuz emotional

ma scuzati... este corect sa consider ca o persoana caruia eu i-am acordat incredere deplina si care a luat si ia hotarari care ma privesc fara acordul meu, ba chiar expres altfel decat cum doresc eu, un abuz de incrdere, sub penal? de ex. credite facute pe numele meu pt a cumpara bunuri au fost cumparate dar nu pe numele meu, desi eu am mentionat aceasta dorinta f clar/? cum credeti ca as putea sa solutionez aceasta/ pot recupera bunurile? mentionez ca este un an de zile de cand eu incerc sa ma lamuresc daca fapta e iertabila sau nu....de bunuri beneficiem impreuna, dar eu nu pot lua decizii de nici un fel asupra lor... desi eu platesc creditele...
Cel mai recent răspuns: lumierre , utilizator 14:03, 8 Octombrie 2007
pe numele cui sunt facturile pentru bunuri? daca sunt e numele dvs. cereti inapoierea pt ca sunteti proprietar, daca nu, nu mai platiti ratele sa si le plateasca singur si sa va actioneze pe dvs. in judecata (sub rezerva ca am inteles bine speta)
Cred ca se contureaza mai mult o inselaciune, dar penalul nu e punctul meu forteB-)
Eu cred ca nu s-a prezentat totul in speta asta...
M-am hotarat sa intentez o actiune pentru recuperarea bunurilor.
La cine pot apela?
La un avocat,mai ales ca timpul scurs de imprumut, la intrebare si pana la luarea deciziei este asa de mare..........,incat ai nevoie de un sfat mult mai bine documentat decat cel obtinut aici.

Alte discuții în legătură

Proprietatea lui, banii mei Cristina Andronie Cristina Andronie Buna ziua! Va rog din suflet sa ma ajutati pt ca sunt intr-o mare incurcatura! Vreau sa stiu daca se mai poate face ceva in situatia mea! Locuiesc impreuna ... (vezi toată discuția)
Vindere bunuri inainte de partaj ContSters49480 ContSters49480 Buna ziua. Dupa aproape doi ani, am divortat de sotie, cu acte in regula. Urmeaza partea urata, si anume, partajul. Am o speta: Masina cumparata in timpul ... (vezi toată discuția)
Înșelătorie: tata a cumpărat o casă cu banii mei iar acum refuză să facă transferul de proprietate. cum îl pot obliga? Maryyany Maryyany Buna ziua,am si eu o intrebare,acum ceva timp am facut credit la banca pentru a imi cumpăra o casa in ziua creditului m-a însoțit tata la banca,dupa ... (vezi toată discuția)