@izabell, in relatia cu asociatia ati facut mai multe greseli. Nu ati adus la cunostinta administratorului in scris modificarea numarului de persoane din apartament.
Nu ati achitat lunar cotele de intretinere.
Nu ati dus la asociatie indexul apometrelor lunar.
Ne spuneti printre altele:
Cea care incaseaza banii, casiera Asociatiei, la intrebarea mea "dc atatia bani pe cele 3 luni daca nu a locuit nimeni in garsoniera".....mi-a raspuns lejer "pai daca nu mi-ati spus sa trec 0 persoane la locatari , eu ce sa va fac?"deci eram trecuta 1 persoana....
2. Si o a 2-a intrebare ar fi: dc conteaza nr de persoane???ar trebui sa se ia in calcul consumul de m cubi de apa , nu?
Raspunsul dat de cea care incaseaza banii este foarte clar si logic.
Apoi cum sa se ia in calcul "consumul de m cubi" daca nu l-ati dus la asociatie!?
Iar numarul de persoane poate conta la stabilirea cotelor, asa cum s-a ami spus, in cazul avariilor, al consumurilor comune sau diferentelor de apa. Pe numar de persoane se pot repartiza costurile cu energia electrica comuna, cu salubrizarea si alte cheltuieli.
Vorbiti cu administratorul si rugati-l sa vina la dv sa citeasca acum apometrele si sa tina cont ca luna sau lunile viitoare sa regularizeze consumul.