avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale lichidarea unei soc. com.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

lichidarea unei soc. com.

buna ! Am o soc. com. pentru care am facut o cerere de dizolvare şi lichidare la tribu nalul ,acesteasta cerere mi s-a fost admisa ,dizolvarea a avut loc, urmeaza lichidarea de care se va ocupa un lichidator juridic .Problema mea este urmatoarea eu am şi un asociat pe care l-am dat ın judecata de ınşelaciune ,ın urma lichidarii societatii bunurile firmei le vom ımparti ıntre asociati sau daca eu arat ca ın aceasta soc. eu am facut ınvestitie ,iar asociatul doar a administrat soc. şi ın plus mai m-a şi ınşelat ?#-o
Cel mai recent răspuns: hikmet , utilizator 10:39, 25 Februarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme srl sergiu197 sergiu197 Sunt asociat intr-o societate cu raspundere limitata care este impartita in felul urmator: 60% un asociat care este si administrator si cate 20% inca doi ... (vezi toată discuția)
Dizolvare simplificata adrian.c adrian.c Buna Ziua, Am o firma de constructii impreuna cu alti 3 asociati. In unanimitate dorim sa inchidem acesta firma care in momentul de fata nu mai are ... (vezi toată discuția)
Inchid firma ce se intampla cu bunurile cumparate pe firma? AndreiF AndreiF Pe scurt nu mai am nevoie de SRL insa am cumparat in urma cu 6 luni o masina noua pe firma. Ce se intampla cu ea? Majoritatea banilor au venit insa din ... (vezi toată discuția)