Buna ziua. Pana in data de 13 februarie am locuit impreuna cu sotul si fiul meu de 1 an si 9 luni la parintii mei. Din data de 13 februarie ne-am mutat in garsoniera noastra toti 3. Am o adeverinta de la Asociatia de Proprietari a blocului unde ne-am mutat in care se specifica faptul ca pe luna februarie voi achita cotele de intretinere la ei. Sunt obligata sa achit aceleasi cote de intretinere si pt apartamentul parintilor mei unde am locuit cu acestia pana in data de 13?
@elga50- ma refer la o metoda de calcul oferita ca rezolvare de dvs. in trecut, la o problema similara .
@adriantot- nici nu trebuie sa fi vazut, la intocmirea statutului asociatiei de proprietari " se pot prevede anumite situatii speciale, si cazuri de rezolvare ale lor, bineinteles, respectind si legea . Am presupus ca asa ceva exista in statutul asociatiei D-nei elga50, de a dat in acel moment, acel raspuns .
Plata intretinerii
Marian.b13
Prietena mea locuieste la mine dar plateste intretinerea la parintii ei, acolo unde figureaza la intretinere. Administratorul blocului unde locuiesc eu vrea sa ... (vezi toată discuția)