avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... tulburare de posesie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

tulburare de posesie

un asa zis vecin are act de vanzare cumparare fals. m-a dat in judecata pentru iesire din indiviziune si granituire ,i s-arespins cererea ca inadmisibila irevocabil in 2001.acum vrea sa vanda ceea ce nu are . ce sa mai intreprind:stunned:
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:01, 25 Februarie 2010
Buna ziua.Este vreo hotarare judecatoreasca care sa constate cele sustinute de dvs respectiv faptul ca actul de vanzare cumparare este fals?
Pentru a putea vinde oricine are nevoie de certificat fiscal si extras de carte funciara. Daca are un act fals nu va putea obtine documentele pentru a incheia un cvc la notar.
Inteleg ca este vorba de un teren... Este intravilan, extravilan? Aveti cadastru?
Detaliati putin... cum v-a dat in judecata pt. iesire din indiviziune si granituire?
Iesirea din indiviziune presupune impartirea unei proprietati pe care mai multi proprietari o detin pe cote parti, iar granituirea presupune stabilirea liniei de hotar intre doua proprietati invecinate...
Din aspectele mentionate nu subzista elementele infractiunii mentionate in titlul topicului
Prezentati date contradictorii,inexistenta de documente legale care sa sustina si sa probeze calitatea de proprietar cu drept de vanzare/instrainare ,vs ,va dat in judecata pentru iesire din indiviziune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema-suficienta certificatului de mostenitor dandanaua dandanaua Valeria a avut 2 fii: Ion si Gheorghe.Ea a murit inainte de 1989. Dupa 1990, se elibereaza titlu de proprietate pt.cetateanul Valeria,cu mostenitori Ion si ... (vezi toată discuția)
Intrebare indiviziune TRAIAN78 TRAIAN78 Buna seara, In anul 2006 am cumparat un teren agricol, prin act de vanzare cumparare, pe care l-am intabulat cu titlu de vanzare cumparare, facandu-i si o ... (vezi toată discuția)
Granituire TRAIAN78 TRAIAN78 Ii rog pe cei avizati sa-mi raspunda la urmatoarea intrebare: care sunt sansele de a castiga un proces in apel de granituire, tinand cont de urmatoarele ... (vezi toată discuția)