avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa-abuz de incredere
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa-abuz de incredere

buna ziua! societatea pe care o detine sotul meu a intrat in procedura de insolventa la cererea sa . Unul dintre creditori l-a chemat la politie sub pretextul,,abuz de incredere".Ce se poate intampla,mai ales ca el nu este in tara. mentionez ca au fost informati de situatia de insolventa inca de la inceput multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 17:16, 26 Februarie 2010
Daca aveti dovada ca ei au fost informati, este bine.
Daca s-a numit un lichidator, luati legatura cu el si vedeti cum rezolvati cu bunul incredintat de creditor, negociati, poate il puteti returna si s-ar rezolva dosarul daca-si retrage plangerea. Consultati un avocat.
Oricum, sotul trebuie sa se prezinte la politie.
Buna ziua.
Abuzul de încredere este definită ca fapta care constă în însusirea unui bun mobil al altuia ,detinut cu orice titlu ,sau dispunerea de acel bun pe nedrept,ori refuzul de a-l restitui.
Deci verificaţi împreună cu juristul firmei,sau un avocat despre ce ar putea fi vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bunuri personale acte si scule firma terry123 terry123 buna seara acum 3 ani am divortat iar fosta sotie mi-a oprit bunurile personale, actele si sculele firmei pe care o detin dinaintea casatoriei.care este ... (vezi toată discuția)
Inselaciune si furt MaDaAlina MaDaAlina In vara lui 2016 am dat masina unei cunostinte sa o duca mai departe la reparat. In cateva etape am schimbat bateria, uleiul, anvelopele etc, asta sub ... (vezi toată discuția)
Cine nu plateste la restaurant?? muntean t.i. muntean t.i. Merge un grup de prieteni la restaurant si consuma de 650 lei. Pleaca si nu platesc. Sunt identificati cu camera de supraveghere si ei ... (vezi toată discuția)