avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor rapid cu serviciul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor rapid cu serviciul

la lucru mia dat termen pana deseara sa semnez o retrogradare in grad si o micsorare la salariu stiind ca sunt gravida in luna a 4-a. are voie sa umble la salariu sau functia ocupata stiind ca sunt gravida?
astept raspuns urgent.
eu stiu ca nu. dar nu stiu cu ce documentatie sa le explic. trebuie sa le dau un motiv sau exact legea unde zice
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:49, 25 Februarie 2010
buna seara !
Nu cred ca este indicat sa semnati ceva !
In momentul in care vi se face abuziv o retrogradare sau o micsorare de salariu aveti posibilitatea sa atacati acele decizii in justitie sau la ITM !
Succes !
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2010
ion-alin, utilizator
Exista posibilitatea modificarii salariului si functiei , dar numai cu acordul salariatului ... nu au voie sa va concedieze decat in anumite cazuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare contract de munca in timpul concediului medical Carmen_A Carmen_A Sper sa ma puteti ajuta cu un sfat in urmatorul caz: tatalui meu i s-a modificat contractul de munca in timp ce se afla in concediu medical. S-a schimbat ... (vezi toată discuția)
Retrogradare functie Vioreld Vioreld stie careva cum pot retrograda din functie un director general si sa-i micsorez si salariul? va multumesc. (vezi toată discuția)
Retrogradare din functie melolontha melolontha in urma cu 7 zile am fost retrogradat din functie cu micsorare de salar pe motiv ca am plecat in concediu si nu mi-a pasat de problemele firmei .Carerea de ... (vezi toată discuția)